+36203106980 thetakert@thetakert.hu

Köszöntelek a Thétakertben!

Itt megoldásokat találunk problémáidra!

Kérlek görgess lejebb és nézd meg az eseményeket

Szeretnél olyan eszközöket, melyekkel bármit elérhetsz és bevonzhatsz az életedbe?

Ez az oldal azért jött létre, hogy megoldást találjunk problémáidra és a ThetaHealing módszerét megismertethessem veled 

Miért tud Neked a ThetaHealing módszer segíteni?

  • Mindazoknak, akik úgy érzik elakadtak életük valamely területén, olyan problémával szembesültek, melyet nem tudnak megoldani, akaratukon kívül újra és újra ugyanabba a nem kívánt élethelyzetbe kerülnek, esetleg valamilyen betegségből szeretnének meggyógyulni, a ThetaHealing hozhat megoldást.

  • A kezelés(ek) során, lehetővé válik az önkorlátozó és olykor megbetegítő hitrendszerek feltérképezése (thétás kifejezéssel – kiásása) és új, pozitív meggyőződésekre való cseréje, amely akár azonnali gyógyulást, a helyzet robbanásszerű, kedvező irányba történő megváltozását vonhatja maga után.

  • A kezelés egy beszélgetéssel kezdődik, amely során a kliens elmondja, mi az, amire megoldást keres, amin változtatni szeretne, miért érzi rosszul magát, esetleg milyen betegséggel küzd, azaz, hogy mi a problémája.

  • Ezt követően a théta agyhullám (4-7MHz) használatával, – amely egy meditatív állapotot eredményez – lehetővé válik a tudatalattinkban eltárolt minták, hitrendszerek, félelmek, felszínre hozatala, oldása és cseréje.

  • A probléma gyökerének megtalálását a konzulens kérdéseinek sora segíti elő. Ezt a ThetaHealing-ben „ásás”-nak nevezünk. A folyamat során a kliens is felfedezi, hogy egy-egy feltárt múltbéli esemény hogyan kapcsolódik össze jelenlegi élethelyzetével, problémáival, hogy ezek milyen tudatalatti módon befolyásolják és irányítják. A felismerés által lehetővé válik a blokkoló hitrendszerek, alaphiedelmek törlése és helyettük új, pozitív alaphitrendszerek „betöltése”.

ThetaHealing tanfolyamaim

Tanítványaim száma

Megtartott órák száma

Nekik már segítettem! Vélemények a ThetaHealing tanfolyamaimról

Migrénes fejfájásomra, évek óta hiába kerestem megoldást. Jártam neurológushoz, pszichiáterhez, pszichológushoz nem ért semmit és a gyógyszerek sem használtak, amiket szedtem. Másfél éve egyetlen kezelés elég volt Móninál. Igaz ugyan, hogy egy traumatikus élmény jött fel, amelyről nem is tudtam, de amikor kijöttünk az ásásból már nagyon jól éreztem magam. Néha még van egy kis fejfájásom, leginkább időváltozáskor, de a migrénem nem jött vissza, azóta sem. Köszönöm Vianna, köszönöm Théta módszer, Köszönöm Móni!!

K.-né Magdi

Mónit egy bemutató előadáson ismertem meg. Nem tagadom, már ekkor nagyon megfogott, ahogyan mesélt a módszerről. Nem volt kérdés, hogy amint lehet, jövök tanfolyamra hozzá. Azóta már a haladót is elvégeztem nála és nem bántam meg. Nagyon érthetően és élvezetesen mondott el mindent, folyamatosan segített, támogatott mindenkit a gyakorlatoknál. Imádom a youtube-on lévő meditációit is, de élőben valami csoda volt hallgatni. Amikor csak tart meditációt, mindig ott vagyok, ha csak tehetem. Főleg a teremtő meditációit szeretem. Azóta kicseréltek és már egész máshol tartok, sokkal többet elértem, mint azt reméltem.

H. Zsuzsanna

Munkahelyi problémáim megoldása vitt Mónihoz. Nagyon rosszul éreztem magam a cégnél ahol dolgozom. Azért kerestem fel Mónit, hogy segítsen abban, hogy minél gyorsabban, minél jobb munkát találjak. Az eredményt nem az lett, mint vártam. A kezelés és az otthon elvégzett feladatok hatására, minden megváltozott. nagyon jól érzem magam az eredeti helyemen, előléptettek és teljesen megváltozott minden: a kapcsolatom munkatársaimmal, főnökömmel, nagyon szeretek bejárni dolgozni.

K. György

Ha további kérdéseid lennének ThetaHealing módszerrel vagy Thétakert eseményekkel kapcsolatban, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén vagy írj üzenetet az alábbi űrlapon!

Kapcsolatfelvétel (kérdések, üzenetek)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Szeretnék Neked személyre szabott ajánlatokat küldeni, amelyek segítik fejlődésedet és megoldásokat nyújtanak problémáidra. Ha kéred, kérlek pipáld ki a jelölőnégyzetet!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A feliratkozással elfogadod az "Adatkezelési nyilatkozatot"!