Üdvözöllek a Thétakertben!

Hackl Mónika

vagyok, ThetaHealing tanár és mindemellett coach, szupervizor és tréner.

A Thétakert megálmodója.

A kezdés

Bár a közeg, amelyben léteztem a racionalitás világa volt, már egész korán éreztem a létezését, majd megtapasztaltam a működését, annak a végtelen energia és információs térnek, amelyhez ma már könnyedén kapcsolódom ThetaHealing eszközeimmel.

Üzleti sikerek

Pályám jelentős részét az üzleti világban töltöttem, részben az állami, részben pedig a versenyszférában működő nagyvállalatok marketing és kommunikációs vezetőjeként, szóvivőjeként. A sikerek jöttek egymás után, így jó időbe telt, mire ráéreztem: ÉN NEM EZT AKAROM! Bár ekkor még nem tudtam pontosan, hogy mit szeretnék. Nem csak a mérhetetlen stresszt tűrtem egyre kevésbé. Ma már tudom, a másokon való segítés öröme hiányzott leginkább. Mindehhez bónuszként megkaptam a szabadságot.

Fordulópont

A fordulópont 2015-végén következett be, amikor otthagytam az üzleti világot, – ugyan még bizonytalan léptekkel -, de néhány hónap alatt a saját utamra léptem, lecserélve az anyagi biztonságot.

Az ÚT nem más, mint segíteni másoknak, hogy ők is megtalálják azt a boldogságot, egyensúlyt és bőséget, amelyre vágynak.

A ThetaHealing meghatározó vált számomra, tanárként és konzulensként, beépítve tréneri és coach tudásomat, tapasztalataimat eszközeimet.

Nem engedtem el a korábbiakban felhalmozott jelentős tudást és tapasztalatot sem, szociális szervezeteknél, intézményeknél szervezetfejlesztéssel, vezetőképzéssel foglalkozom, és spirituális vállalkozásoknak segítek marketing és PR tanácsadással.

Mindeközben én is folyamatosan fejlődöm, egyre több tudás és tapasztalat, felismerés és megoldás van már a birtokomban. Erőt az ad, amikor látom klienseim, tanítványaim örömét, hogy változtatni tudnak helyzetükön, így életükön.

Folyamatos fejlődés

Jó papként, mindig tanulok, jelenleg mentálhigiénés képzést végzek. Nem a diplomáimat szeretném szaporítani, hanem új és új, felhasználható ismeretet szerezni, amit átadhatok, felhasználhatok akár egy kurzuson tanítva, akár egy klienssel egyénileg foglalkozva.

Thétakert Prémium Neked

Ettől lesz a Thétakert ThetaHealing tanfolyam több, mint bárhol. Nálam nem csak az alap tananyagot kapják meg a tanítványok, hanem számtalan olyan tudást, felismerést, használható eszközt is, amit hozok magammal eddigi pályafutásomból. Ezek az üzleti világ használható megoldásai, tréning és coaching eszközök, pszichológiai elméletek és még sok minden más. Mindazok, akik megtanulták tőlem, mára már sikeresen használják ezeket.

Végzettségeim

 

Egyetemi diplomák

1994 – matematikus-közgazdász (JATE)

2006 – EU szakértő (NyME)

2018 – Szupervizor (KRE)

Jelenleg mentálhigiénés képzésre járok

Szakmai képzések

2014 – Mediátor

2015 – Life és Business Coach

2015 – Tranzakcióanalízis (TA-101)

2018 – Tréner

2018 – Gyászfeldolgozást segítő szakember

2019 – Sématerápia I. modul

Szakmai pályám állomásai

1994 – Marketing főmunkatárs – Szegedi Postaigazgatóság

1996 – Marketing kommunikációs csoportvezető – Démász

1999 – Marketing és Kommunikációs osztályvezető – Égáz-Dégáz

2002 – Kommunikációs osztályvezető – Hungarocontrol

2008 – Kommunikációs vezető, szóvivő – TESCO

2010 – Kommunikációs vezető, szóvivő – MÁV

2012 – Kommunikációs vezető, szóvivő -MAVIR

2016 – Elindultam a saját utamon, mint ThetaHealing konzulens és tanár!

Örömmel veszem, ha megkeresel!