Thétakert online meditációk

Vissza 1 / 6 Előre
Vissza 1 / 6 Előre

Gyógyító meditáció

Kedves Mónika! Köszönöm és nagyon hálás vagyok, hogy elérhetővé tetted ezeket a csodálatos meditációkat. Rendszeresen hallgatom őket és nagyon sokat segítenek. Megtaláltam segítségeddel azt a lehetőséget, ami a legközelebb áll hozzám. Isten áldjon Téged. Szeretettel: Helga

N. Helga

Harmónia, belső béke megteremtése és megtartása a nehéz időkben meditáció

Köszönöm! A meditáció hatására belső testemet mély nyugalom és szeretet járja át. Minden lélegzet könnyed s kimondottan jó hatású. Ez a meditáció elősegíti azt, hogy megbéküljek az itt és most-tal, és hogy megadással, elfogadással forduljak feléje.

K. Marcell

Őrangyal meditáció

Köszönöm ezt az élményt! A sosem ismert öcsém az őrangyalom (sajnos még apró magzat korában veszítettük el). Csodálatos élmény volt látni őt és érezni, mint eddig soha… 13 éves lenne és még úgyis, hogy nem ismertem, nagyon hiányzik! Köszönöm, hogy találkozhattam vele a meditáció során. Azóta is csak potyognak a könnyeim a gyönyörtől!

F. Evelin

Bőség teremtő meditáció

Ez fantasztikus volt, nagyon jól esett a lelkemnek! Köszönöm szépen! Az összes meditációd csodás, és nagyon sokat segít nekem, szinte naponta csinálom valamelyiket, hálás vagyok érte!

T. Krisztina

Szorongás és stresszoldó meditáció

Fantasztikus volt, köszönöm szépen. Sokkal jobban érzem magam, kellemes, nyugtató a hangja. Minden testrészemben éreztem egyfajta bizsergő elektromos töltést. Csodálatos élmény volt minden perc és érzés.

S. Fruzsina

Bőség teremtő meditáció

Imádom a meditációidat. Egy titkot is elárulok! Ha nem meditálok a videóidra, akkor elalváshoz hallgatom. ☺ Régen sokat hallgattam elalváshoz zenét, aztán átálltam az alvás közbeni tudatalatti programozásra, de annyira kellemes a hangod és megnyugtató, jó minőségű a hang és persze imádlak, hogy ha elalszom, akkor a te hangodra minden áldott este, lassan lesz 1 hónapja, hálás vagyok, hogy vagy!

P. Györgyi

Pozitív megerősítések az ÖNBIZALOM, SIKER, BOLDOGSÁG eléréséhez meditáció

Köszönöm ezt a videót! Akkora szeretet és béke járt át közben, hogy az valami hihetetlen… Átgondoltam a rossz dolgokban a pozitív dolgokat is, mert mindenben van valami jó. Még egyszer nagyon köszönöm!

Teki

Újév teremtő, óév lezáró meditáció

Annyira átéltem az elképzelt vágyamat, hogy teljesen elérzékenyültem a végére. Nagyon hálás vagyok ezért a meditációért.

H.B.

Önkorlátozó meggyőződések feltárása és feloldása

Kedves Mónika! Ez egy igazán mélyreható meditáció volt, végig mosolyogtam közben! Imádom! Nagyon szépen köszönöm Neked!

T. Krisztina

Babaváró meditáció a termékenység erősítésre

Köszönöm ezeket a csodás babaváró meditációkat! Sokat segítenek abban, hogy elfogadjam és megértsem, hogy ez a hosszú és nehéz út, ami mögöttem áll, csupán azért volt ilyen nehéz és rögös, mert a tudatalattim még nem állt készen arra, hogy egy új kis életet fogadjon be. De ahányszor végig csinálok egy-egy ilyen meditációt, érzem, hogy egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy végre én is édesanyává váljak. És már tudom, hogy sikerülni fog!

Amy’s life

Magas vérnyomás, szív és érrendszeri problémák feloldása meditáció

Szívből köszönöm a csodálatos meditációkat!!! Nagyon sokat segítenek!!! Hálás vagyok értük!!!

V. Zsuzsanna

Gyógyító – fiatalító – DNS aktivizáló meditáció

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos meditációt! Ahányszor hallgatom bármelyik Thétakert meditációt, mindig nagyon megható érzés, és maximálisan feltölt energiával.

T. Katalin

Szívközpontú Szeretetkötés meditáció

Csodás volt Móni! Nagyon szépen köszönjük! Most ez volt a vasárnap esti meditációnk. Azt hiszem, ez örök kedvenc marad. Pont jó időben is jött!

H. Lynn

Teremtő meditáció – terheink elengedése, vágyaink megteremtése meditáció

Nagyon felemelő érzés volt végigcsinálni, teljesen más érzettel tértem magamhoz a végén, mosolyogva, örömkönnyekkel…☺ Kicsit félve indultam neki, mert ilyen „hosszú” meditációt nem próbáltam még… de teljesen elvitt az egész, annyira át tudtam érezni, hogy megszűnt minden körülöttem… Csodálatos! Köszönöm szépen!

M. Bianka

Sziklaszilárd önbizalom megerősítése meditáció

Nagyon szeretem ezt a meditációt! Sokat segített, tavaly nyáron szinte minden nap csináltam, most is, amikor előtörnek bennem az önkorlátozó berögződések. A hatása sokszor nem is tudatos, de úgy érzem, többre vagyok képes, mint korábban. Senki se várjon „csodát” a meditációtól, minél többet csinálja az adott személy, tapasztalni fogja a változásokat, de nem azonnal, ez szépen lassan kezd nyilvánvalóvá válni, hogy minden más, mint korábban. Én is meglepődve tapasztaltam, hogy egy-egy újabb kihívás előtt már másképp viselkedek, optimistábban állok mindenhez, és nem úgy, hogy ez úgysem fog sikerülni. Amióta alkalmazom a meditációkat, sok minden megváltozott az életemben!

H. András

Szorongás és stresszoldó meditáció

Hálás köszönetem. Nagyon jól éreztem magam. Olyan jól sikerült a vizualizáció, hogy még nevettem is.

R. Zsuzsanna

Gyógyító meditáció

Sziasztok! Én szorongásra és pánikrohamokra használom! Már 10 perc után megszüntet minden tünetet! Imádom!

K.Cs.

Önbizalom erősítő meditáció

Nagyon-nagyon örülnék, ha készülnének új videók. A legnagyobb szkeptikus voltam a témában, és amit én sem hittem el, hogy ezek a meditációk állítottak talpra. A hölgy hangját imádom, nem vagyok hajlandó másét hallgatni. Köszönöm!

SealV B

Szorongás és stresszoldó meditáció

Köszönöm a segítséget, igazán megnyugtató volt. Pont ez kellett, erre volt szükségem. A stresszoldás ennek a fajátját még tanulnom kell, de használ. Köszönöm még egyszer!

K. Rebeka

Önbizalom, lelki egyensúly és boldogságnövelő állítások meditáció

Erre a lelki békére és nyugalomra vágyom én is, mint ami a hangodból árad. Köszönöm szépen!

B. Anett

Gyógyító meditáció

Ez egyszerűen csodálatos érzés, mert mindent átéltem és nagyon jól érzem magam, köszönöm nagyon!

F. Zoltán

Szorongás és stresszoldó meditáció

Ez a világ legjobb vezetett meditációja! Csodálatos élmény végig vinni és közben hallgatni a megnyugtató beszédhangod. Hálás köszönet, sokat segített, nem egyszer!

A. Neptun

Szívközpontú Gyógyító meditáció

Hálásan köszönöm. Nagyon kellemes, kedves hangja van. Nyugtató és lélekcirógató. Üdv Németországból, szeretettel….

Sz. Judit

Szorongás és stresszoldó meditáció

Hálás szeretettel köszönöm a segítséget és ezt a csodálatos érzést!

D. Ilona

Elengedés meditáció

Ez leírhatatlanul jó volt. Újra menni fogok… Köszönöm ezt a finom, simogató energiát, ami árad a hangodból. Pont most találtam rá, telihold hete, elengedés… minden a legjobbkor.

A. Ella