+36203106980 thetakert@thetakert.hu

Csodálatos nap előtt állsz, amelyen fejlődésedet elősegítő pozitív gondolataiddal, érzéseiddel és tetteiddel a vágyott irányba tudod fordítani az életedet

Regisztrálok a meditációra

A meditációra még ennyi ideig tudsz jelentkezni

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit ad ez meditáció pontosan:

A program során a ThetaHealing meditációt hívjuk segítségül teremtésünkhöz, a részvétel azonban előképzettséget nem igényel.

Annak érdekében, hogy mindent ki tudj majd hozni, a Tízmilliószoros Teremtő napból, sokszorozd meg a hatást hangtállal kísért Elengedés és Teremtés Meditációnk segítségével, hogy megtapasztald e nap energiáit.

A fantasztikus rezgés, amely a hangtálból árad és az általa közvetített energia különleges tudatállapotot vált ki: fókuszt kínál az elme számára és segít abban, hogy összhangba hozzuk a külső-belső világunkat. Az összpontosítás egyszerre hozza létre az elme koncentráltságát és elmélyültségét, így készítve fel a tudatot a mélyebb szintű gyakorlásra.

Jótanácsok, az egész napra:

Ezen a napon minden tetted, gondolatod tízmilliószoros erővel hat. Ha nagylelkű vagy embertársaiddal, adományozol, mindez tízmilliószoros erővel hat vissza rád is. Próbáld ki először csupán egy kedves mosollyal, gesztussal, feltétel nélküli szeretettel.

Ezen a különleges napon azonban nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Felejtsd el negatív gondolataid, érzéseid. Ne hibáztass másokat a nehézségeidért, hanem ismerd fel, hogy boldogságodról egyedül te tehetsz. Ha az életed épp nem olyan, mint amire vágynál, az a te döntéseid következménye, és nem mások tehetnek róla.

Kapcsolatfelvétel (kérdések, üzenetek)

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Szeretnék Neked személyre szabott ajánlatokat küldeni, amelyek segítik fejlődésedet és megoldásokat nyújtanak problémáidra. Ha kéred, kérlek pipáld ki a jelölőnégyzetet!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A feliratkozással elfogadod az "Adatkezelési nyilatkozatot"!